eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fürdőzők a Palatinus strandon 2016. augusztus 28-án. A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. strandjai a kánikulára való tekintettel a megszokott nyitva tartás szerinti este 7 óra helyett 8-ig várják a vendégeket.
Nyitókép: Kallos Bea

Jó hír mára a fővárosban fürdőzni vágyóknak

Hosszabb nyitva tartással segítenek a mai hőségben a budapesti gyógyfürdő.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett valamennyi strandfürdő egy órával meghosszabbítja nyitva tartását a nagy melegre való tekintettel június 20-án vasárnap.

Így a Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi strandfürdők is eset 8 óráig várják a hűsölni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A fürdőzni vágyóknak azt javasolják, hogy már otthon, kényelmesen vásárolják meg online belépőjükett, hogy a nagy melegben már ne kelljen sorba állnia a pénztáraknál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×