eur:
394.71
usd:
365
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
Nyitókép: Police.hu

Rekordfogás a 84-es úton – 200 ezer forintért

A Vas megyei rendőrök augusztusban is folyamatosan ellenőrzést tartottak a balesetveszélyes főutakon.

A 84-es számú főúton az autósok többször is jelentősen átlépték a sebességhatárt, egy sofőr például Duka térségében 90 helyett 182 km/órás sebességgel közlekedett – ez 200 ezer forintos bírságot jelent.

Két másik autós Jánosháza és Kissomlyó térségében 90 helyett 167, valamint 161 km/órás sebességgel közlekedett, mindketten 130 ezer forintos csekkre számíthatnak.

Mindhárom sofőrrel szemben a közlekedésrendészeti járőrök gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki és hat-hat büntetőpontot adtak.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×