eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Mentők és tűzoltók árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Borzalmas részletek az M5-ösön történt halálos buszbalesetről

Egy lengyel busz tért le az útról és borult árokba. Meghalt egy ember, a súlyos sérültek között gyerek is van.

Az Országos Mentőszolgálat elsődleges adatai szerint hárman - köztük egy öt év körüli gyermek - sérült súlyosabban vasárnap reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál történt buszbalesetben, amelyben egy ember meghalt. Az összes utas kórházba kerül ellátásra vagy vizsgálatokra. A betegszállítást két mentőhelikopter és 14 mentőautó végezte - mondta Győrfi Pál szóvivő.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, az utasszállító autóbusz vasárnap reggel fél hét körül tért le az útról és borult árokba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, eddig tisztázatlan körülmények között.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra. A buszon tartózkodó két sofőr és 44 utas közül egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek.

Frissítés: A mentés és a helyszínelés befejeztével délután fél négykor indult újra a forgalom - tájékoztatott a rendőrség.

Kiskunfélegyháza, 2020. augusztus 9.
Mentőhelikopter és mentők árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
MTI/Donka Ferenc
MTI/Donka Ferenc
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Nagy esésből álltak talpra az amerikai tőzsdék

Csúnyán lefordultak az amerikai tőzsdék tegnap, a Dow közel egy éve nem zárt ennyire rossz napot, de a két másik vezető index is komoly esést szenvedett el. Rontotta a hangulatot, hogy a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve és az erős amerikai gazdasági adatok ráerősítettek a hosszabb ideig magasan maradó kamatok narratívára. Az ázsiai tőzsdék ezek után szintén lejjebb kerültek, és Európában is esés látszott ma, az USA tőzsdéi azonban javítani próbálnak a tegnapi esés után. Itthon komoly mínuszba került az OTP és a Mol árfolyama, azonban nem érdemes megijedni, hiszen ezt mindkét papír esetében az osztalékszelvény-vágás okozta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×