eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Mentők és tűzoltók árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Borzalmas részletek az M5-ösön történt halálos buszbalesetről

Egy lengyel busz tért le az útról és borult árokba. Meghalt egy ember, a súlyos sérültek között gyerek is van.

Az Országos Mentőszolgálat elsődleges adatai szerint hárman - köztük egy öt év körüli gyermek - sérült súlyosabban vasárnap reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál történt buszbalesetben, amelyben egy ember meghalt. Az összes utas kórházba kerül ellátásra vagy vizsgálatokra. A betegszállítást két mentőhelikopter és 14 mentőautó végezte - mondta Győrfi Pál szóvivő.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, az utasszállító autóbusz vasárnap reggel fél hét körül tért le az útról és borult árokba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, eddig tisztázatlan körülmények között.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra. A buszon tartózkodó két sofőr és 44 utas közül egy ember meghalt, 34-en pedig megsérültek.

Frissítés: A mentés és a helyszínelés befejeztével délután fél négykor indult újra a forgalom - tájékoztatott a rendőrség.

Kiskunfélegyháza, 2020. augusztus 9.
Mentőhelikopter és mentők árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
MTI/Donka Ferenc
MTI/Donka Ferenc
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×