INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 7. péntek
Ibolya

bencsik jános

kinevezés

orbán viktor

miniszterelnöki biztos

Bencsik János, Tatabánya fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond az egykori MÁV-szállóból kialakított, százágyas középiskolai kollégium átadásán Tatabányán 2019. szeptember 10-én.

Fontos kinevezésről döntött a miniszterelnök

Infostart

Új miniszterelnöki biztos felel ezentúl a Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért.

A csütörtökön megjelent Hivatalos Értesítő (a Magyar Közlöny melléklete) tartalmazza az a miniszterelnöki utasítást, amely értelmében Bencsik Jánost 2020. július 1. napjától a Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezi ki Orbán Viktor.

A miniszterelnöki biztos részt vesz a Térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, valamint ellátja a Térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek megvalósításával összefüggő koordinációs feladatokat - írják feladatairól.

A miniszterelnöki biztos tevékenységét a miniszterelnök irányítja.

Bencsik János 20 éven át volt Tatabánya polgármestere, később a Nemzetgazdasági Minisztérium, majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára. Jelenleg Tatabánya és térsége fideszes országgyűlési képviselője.

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018