eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Szántó Balázs (b) Weisz, Vecsei Miklós (k) Nemecsek és Tóth András (j) Kolnay szerepében a Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián által írt azonos című musical próbáján a Vígszínházban 2016. október 28-án. A darabot október 29-én mutatják be Marton László rendezésében.
Nyitókép: Szántó Balázs (b) Weisz, Vecsei Miklós (k) Nemecsek és Tóth András (j) Kolnay szerepében a Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián által írt azonos című musical próbáján a Vígszínházban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Kallos Bea

Hamisítás Budapesten - riasztást adott ki a Vígszínház

Ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyeket árulnak a Vígszínház előadásaira az interneten. A színház figyelmeztetést adott ki.

A Vígszínház péntek éjjel adott ki figyelmeztetést közösségi oldalán.

Ezt írják:

Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten.

Felhívjuk közönségünk figyelmét, hogy a Vígszínház a korábban „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)”, jelenleg "PUF jegyek" elnevezésű Facebook csoporttal és annak szervezőivel semmilyen kapcsolatban nem áll,

az ott állítottakkal szemben sem színészsegédek, sem kamarai tagok, sem pártolói tagsággal rendelkezők részére nem biztosít A Pál utcai fiúk című előadásra jegyeket és kedvezményeket.

Az oldal szervezői az ott kínált jegyeket a jegyelővétel napján, a Vígszínház hivatalos jegyértékesítési felületein keresztül, az esetek döntő többségében az interneten váltják meg, és ezeket az általuk szabott magasabb áron hirdetik további értékesítésre.

Az ehhez hasonló felületeken vásárolt jegyekért a Vígszínház nem tud felelősséget vállalni, ezért kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg."

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×