INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 19. szombat
Vilhelmina

színház

vígszínház

jegyvásárlás

Szántó Balázs (b) Weisz, Vecsei Miklós (k) Nemecsek és Tóth András (j) Kolnay szerepében a Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián által írt azonos című musical próbáján a Vígszínházban 2016. október 28-án. A darabot október 29-én mutatják be Marton László rendezésében.

Hamisítás Budapesten - riasztást adott ki a Vígszínház

Infostart

Ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyeket árulnak a Vígszínház előadásaira az interneten. A színház figyelmeztetést adott ki.

A Vígszínház péntek éjjel adott ki figyelmeztetést közösségi oldalán.

Ezt írják:

Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten.

Felhívjuk közönségünk figyelmét, hogy a Vígszínház a korábban „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)”, jelenleg "PUF jegyek" elnevezésű Facebook csoporttal és annak szervezőivel semmilyen kapcsolatban nem áll,

az ott állítottakkal szemben sem színészsegédek, sem kamarai tagok, sem pártolói tagsággal rendelkezők részére nem biztosít A Pál utcai fiúk című előadásra jegyeket és kedvezményeket.

Az oldal szervezői az ott kínált jegyeket a jegyelővétel napján, a Vígszínház hivatalos jegyértékesítési felületein keresztül, az esetek döntő többségében az interneten váltják meg, és ezeket az általuk szabott magasabb áron hirdetik további értékesítésre.

Az ehhez hasonló felületeken vásárolt jegyekért a Vígszínház nem tud felelősséget vállalni, ezért kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg."

Nyitókép: Szántó Balázs (b) Weisz, Vecsei Miklós (k) Nemecsek és Tóth András (j) Kolnay szerepében a Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián által írt azonos című musical próbáján a Vígszínházban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Kallos Bea
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018