eur:
396.06
usd:
369.36
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Forgalmi dugó Budapesten, a Hungária körúton 2017. november 27-én. A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be a fővárosban.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Fékezéssel büntetett egy autós, de épphogy megúszta - videó

Semmi sem számított a sofőrnek, csak hogy megtorolja a pillanatnyi sérelmet, képes volt emiatt megállítani az országúti forgalmat. A felvételen az is látszik, hogy egy másik jármű vezetőjét is szabálytalanságra sarkallja.

A felvételt készítő sofőr azt írta a képsorokat megosztó bpiautosok.hu portálnak, hogy az autós “büntetőfékezett", mert nem tudta őt megelőzni szabálytalanul a terelés előtt, de arra azért volt még ideje, hogy utána egy percig ne mozduljon és magyarázzon az autóból.

"Én egy nyerges szerelvényel voltam, szerencséjére üresen. Ha rakottan megyek a 40 tonna nem áll meg így mögötte” - írja a felvétel készítője.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×