eur:
392.21
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Csaknem negyven határsértőt tartóztattak fel Baranyában

Csupa férfi volt a csoportban, iratok nem voltak náluk.

Harminckilenc határsértőt tartóztattak fel a Baranya megyei Kislippónál péntek éjjel - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A férfiakból álló csoport tagjai szír, indiai, palesztin, pakisztáni és afgán állampolgároknak vallották magukat és sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni - közölték.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) arról adott tájékoztatást, hogy pénteken a rendőrök és a katonák 100 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×