eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pexels

Egész nap késések lesznek a vonatközlekedésben Budaörsnél

Szombat estére állíthatják véglegesen helyre a hajnalban meghibásodott felsővezetéket Budaörsnél - közölte a Mávinform.

Biatorbágy felé egy vágányon, és Budaörs állomás első három vágányán a vonatközlekedés újraindult. A nemzetközi és InterCity vonatok a forgalomnak átadott egy vágányon közlekednek. Tatabányáig felármentesen igénybe vehetők.

Kelenföld és Biatorbágy között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat a személyvonatok helyett.

A Volán helyközi járataira Kelenföld vasútállomás-Budaörs-benzinkút és Biatorbágy között a vasúti utazási utalványt és bérletigazolványt elfogadják.

Egyes vonatok részlegesen kimaradnak a menetrendből. Az arra utazók jelentősen hosszabb eljutási idővel számoljanak - közölték.

Frissítés: a Budapest–Győr–Hegyeshalom, illetve a Budapest–Győr–Szombathely vonalon helyreállt a vasúti forgalom, a vonatok menetrend szerint közlekednek. A budaörsi állomáson még napközben dolgoznak a felsővezeték végleges helyreállításán, de az már nem zavarja a vonatok menetrendszerű közlekedését.

A MÁV vezetője az Arénában

Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt, és azt mondta, és azt mondta, megfelelő infrastruktúra és eszköz nélkül nem tudnak megfelelő üzembiztonsággal dolgozni.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×