eur:
393.83
usd:
368.22
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője leadja szavazatát családja körében az európai parlamenti (EP) választáson a XII. kerületi Tamási Áron Általános Iskolában kialakított 36-os szavazókörben 2019. május 26-án.
Nyitókép: Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője leadja szavazatát családja körében az európai parlamenti (EP) választáson Budapesten 2019. május 26-án. MTI/Máthé Zoltán

Trócsányi László optimista a részvételt és a várható eredményt illetően

Optimista vagyok - mondta Trócsányi László, a Fidesz-KDNP listavezetője, igazságügyi miniszter a részvételi adatokra és az eredményekre vonatkozó újságírói kérdésre, miután vasárnap családja körében leadta voksát az európai parlamenti választáson a főváros XII. kerületében.

Trócsányi László rövid nyilatkozatában azt mondta: úgy gondolja, sokan fognak elmenni szavazni, az EP-választás tétjét sikerült elmondani a választópolgároknak.

Hozzátette: nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában többen fognak választani mint öt évvel ezelőtt.

"Pontosan mennyien, azt majd meglátjuk, de azt gondolom az öt évvel ezelőtti választáshoz képest Magyarországon is többen fognak elmenni szavazni" - fogalmazott a kormánypártok listavezetője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×