eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Gigadugó az M7-esen és az M1-esen, torlódások az M0-áson

Győr felé a kiépített terelésben történt baleset. A Balaton felé egy baleset miatt rövid idő alatt 10 kilométeresre duzzadt a sor. A dugó délutánra feloszlott, de Martonvásárig lassú a haladás. Baleset történt az M3-ason Bagnál.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon - Kápolnásnyék előtt - a 40-es kilométernél délelőtt baleset történt. A torlódás rövid idő alatt 10 kilométeresre duzzadt, ezért mintegy 30-40 perccel hosszabb menetidővel kellett számolni. Délután négykor azt írta az Útinform, hogy a baleset helyszínelésének már vége, viszont erős a forgalom,

a Balaton irányába az M1-M7 elválástól Martonvásárig telítettek a sávok, lelassult a haladás.

Az M1-es autópályán, Herceghalom és Bicske között a kiépített fix terelésben baleset történt a 32-es km-nél a Budapest felé vezető oldalon. Lassabb haladásra, torlódásra kell számítani, az Útinform szerint mindkét irányban jelentős a dugó.

Baleset történt az M3-ason Bag előtt a 37-es kilométernél a Vásárosnamény felé vezető oldalon. A sérült jármű a leállósávot foglalja el. Torlódik a forgalom. Kb. 30 perc a menetidő növekedés.

Megváltozott közlekedési rend

Az M0-s autóút déli szakaszán - felújítási munkák miatt - Nagytétény térségében és a soroksári Kis-Duna hídnál is le van zárva az M1-es felé vezető oldalon egy-egy több kilométeres szakasz. Mindkét munkaterületnél biztosított a 2x2 sáv az M5-ös felé vezető oldalon.

A korlátozás miatt az M5-ös irányából érkezők nem tudnak az M6-os autópályára felhajtani, ezért már előbb, a 6-os főút csomópontjánál érdemes lejönni az autóútról.

Jelenleg az M1-es felé nagyobb a torlódás, 20-30 perc is lehet a menetidő-növekedés.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×