eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Már autózhatunk az M4-es új szakaszán

A 8,1 kilométeres útszakasz Ceglédbercelt és Ceglédet köti össze.

Forgalomba helyezték az M4-es gyorsforgalmi út új szakaszát Ceglédbercel és Cegléd között. A 8,1 kilométeres útszakasz ceglédi átadásán Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára azt mondta, hogy az út teljes megépülésével nemcsak gyorsulni fog a forgalom, hanem biztonságosabbá is válik.

Hozzátette, hogy a jövő év második felében befejeződő fejlesztés a térség gazdaságára is jelentős hatással lesz. Földi László, a térség fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy

Cegléd és környéke nagyon sokat vár az út megépülésétől, mivel az nagy hatással lesz az idegenforgalomra és a helyi gazdaságra.

Új fejlődési szakasz indulhat a környék településeinek életében. Takáts László, Cegléd polgármestere történelmi pillanatnak nevezte a fejlesztést, amelyre a helyiek régóta várnak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×