eur:
394.24
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Tetejére borult autóbusz a 2-es főúton, a nőtincsi elágazó közelében, Tolmács térségében 2018. augusztus 11-én. Az ukrán rendszámú busz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. A balesetben az elsődleges adatok alapján 13 ember sérült meg.
Nyitókép: MTI / Komka Péter

Fotók a 2-es úton árokba borult buszról

Éjfél előtt fejeződött be a helyszínelés a 2-es úton, ahol a nőtincsi leágazó közelében nap közben baleset történt és emiatt teljes útzár volt érvényben.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú busz egyelőre tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. A helyszínelés idejére a 2-es utat lezárták az érintett Nógrád megyei szakaszon.

A mentőszolgálat közölte: nyolc súlyos, valamint öt könnyebb sérültet láttak el és szállítottak kórházba. Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes volt, a sérültek mindegyike felnőtt.

A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, emellett négy mentőhelikopter is ment a helyszínre. A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×