eur:
393.65
usd:
369.33
bux:
65787.69
2024. április 23. kedd Béla

Felborult egy kisbusz, útzár, sérültek a 2-es főúton

Egy ukrán rendszámú kisbusz járt szerencsétlenül, 13-an sérültek meg a balesetben

Felborult egy kisbusz a 2-es főúton a nőtincsi elágazó közelében szombaton kora délután, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat az érintett szakaszon - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. A balesetben az elsődleges adatok alapján 13 személy sérült meg. A rendőrök a forgalmat Nógrád és Diósjenő irányába terelik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Elárulták a szakértők: így forradalmasíthatja az AI a munkahelyeket

Hogyan lehet támogatni a munkavállalókat az AI segítségével? Lehet munkavállalói élményt nyújtani és produktivitást növelni a cégeknek a mesterséges intelligencia által? Lehet-e gördülékenyen végigvinni a folyamatot, meggyőzni a munkavállalót arról, hogy az ő munkáját segíti, és nem elveszik az új rendszerek? Ezekről a kérdésekről szólt a Portfolio AI in Business konferenciájának II/A szekciójának panelbeszélgetése, Lassú Lillával (Supercharge, Chief People Officer), Pereczes Jánossal (Magyar Bankholding, ügyvezető igazgató), és Szajbély Benedekkel, a Griffsoft vezérigazgatójával. A beszélgetést Molnár Noémi, BeHive Consulting Chief Behavioural Scientist-je moderálta.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×