eur:
394.33
usd:
370.17
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: Krizsán Csaba

Baleset az M1-es autópályán Győr közelében

Közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 58-as kilométernél. Torlódásra kell számítani.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsikat szállító tréler és egy tehergépkocsi ütközött össze. A helyszínen a rendőrség lezárta a külső forgalmi sávot. Az érintett útszakaszon közel 4 km-es torlódásra kell számítani.

Az M1-es autópályán Budapest felé Óbarok térségében a 45-ös km-nél, Herceghalom közelében pedig a 35-ös km-nél csak a belső sáv járható. A munkaterületeknél lassabb haladásra kell számítani! Előbbinél néhány perc, utóbbinál 10-15 perc az átjutási idő. A pályán Tatabánya térségében Hegyeshalom felé az 59-es km-nél a külső sávot zárták le burkolatjavítás miatt.

A M1-es autópálya torlódásait az 1-es főúton lehet kikerülni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×