eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Alternatív közösségek, elnöki szexbotrányok és korrupciómentes haza - hetilapszemle

Megjelentek az alternatív Facebookok - írta a Figyelő. A Heti Válasz Lackfi János költővel közöl interjút a választások előtti helyzetről. Donald Trump afférja kapcsán az ügyet és amerikai elnökök félrelépéseit elemzi a HVG.

A Figyelő arról ír, hogy számos „alternatív Facebook" hódít a social media legelszántabb fogyasztói között, mint például a vero, amelyet a 2005-ben meggyilkolt libanoni exminiszterelnök fia alapított. De több kriptovaluta-rendszert alkalmazó közösségi oldal is látványosan jön fel. Úgy tűnik, sokan megelégelték, hogy a legnagyobbak fejőstehénnek nézik a felhasználókat, valamint sokszor indokolatlanul tiltják le őket, és nem azokkal az információkkal szolgálnak, amelyekre kíváncsiak – olvasható a Figyelőben.

A Heti Válasz Lackfi Jánossal közöl interjút. Kínjában röhög az ember - mondja a közszolgálati kormánypropagandáról a költő, ám a visszautasítja a külföldi médiumok Magyarországról szóló rémhírterjesztését is. Lackfi János korrupciómentes hazát szeretne. „Nem az én tisztem megítélni, hogy a nagy ügyek közül melyik sárdobálás, melyik büdös tényleg, de a hálapénzek, az önkormányzati kettős könyvelések világa nem fantazmagória" – fogalmaz a költő a Heti Válaszban.

A HVG „Szex és Washington" című összeállításában azt írja, hogy a pornószínésznővel folytatott afférjánál sokkal nagyobb politikai veszélyt jelent Donald Trump számára az, ahogyan fizetett a nőnek a hallgatásáért. Az amerikai elnökök egész sora csalta meg az asszonyát, de az erkölcsi károkon kívül ritkán lett bántódásuk. Johnson például azzal hencegett, hogy neki több nő adatott meg véletlenül, mint az elődjének szándékosan – olvasható a HVG-ben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×