eur:
390.57
usd:
368.71
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Alternatív közösségek, elnöki szexbotrányok és korrupciómentes haza - hetilapszemle

Megjelentek az alternatív Facebookok - írta a Figyelő. A Heti Válasz Lackfi János költővel közöl interjút a választások előtti helyzetről. Donald Trump afférja kapcsán az ügyet és amerikai elnökök félrelépéseit elemzi a HVG.

A Figyelő arról ír, hogy számos „alternatív Facebook" hódít a social media legelszántabb fogyasztói között, mint például a vero, amelyet a 2005-ben meggyilkolt libanoni exminiszterelnök fia alapított. De több kriptovaluta-rendszert alkalmazó közösségi oldal is látványosan jön fel. Úgy tűnik, sokan megelégelték, hogy a legnagyobbak fejőstehénnek nézik a felhasználókat, valamint sokszor indokolatlanul tiltják le őket, és nem azokkal az információkkal szolgálnak, amelyekre kíváncsiak – olvasható a Figyelőben.

A Heti Válasz Lackfi Jánossal közöl interjút. Kínjában röhög az ember - mondja a közszolgálati kormánypropagandáról a költő, ám a visszautasítja a külföldi médiumok Magyarországról szóló rémhírterjesztését is. Lackfi János korrupciómentes hazát szeretne. „Nem az én tisztem megítélni, hogy a nagy ügyek közül melyik sárdobálás, melyik büdös tényleg, de a hálapénzek, az önkormányzati kettős könyvelések világa nem fantazmagória" – fogalmaz a költő a Heti Válaszban.

A HVG „Szex és Washington" című összeállításában azt írja, hogy a pornószínésznővel folytatott afférjánál sokkal nagyobb politikai veszélyt jelent Donald Trump számára az, ahogyan fizetett a nőnek a hallgatásáért. Az amerikai elnökök egész sora csalta meg az asszonyát, de az erkölcsi károkon kívül ritkán lett bántódásuk. Johnson például azzal hencegett, hogy neki több nő adatott meg véletlenül, mint az elődjének szándékosan – olvasható a HVG-ben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
Pluszba lendült Amerika, pedig 16 éve nem volt ilyen magas a hosszú kötvényhozam

Pluszba lendült Amerika, pedig 16 éve nem volt ilyen magas a hosszú kötvényhozam

Ázsiában felemás hangulatban telt hétfőn reggel a kereskedés, ezt követően Európában 1% körüli esés alakult ki a vezető tőzsdéken, miután ismételten baljós adatok érkeztek a német gazdaságból. Amerikában viszont az enyhe kezdeti mínuszok után mindhárom vezető index pluszba lendült zárásra, noha a 10 éves amerikai kötvényhozam 4,5% fölé ugrott, ahol utoljára 16 évvel ezelőtt járt. A befektetőket a jelek szerint az sem nyugtalanítja, hogy nem tudni, hova fut ki a kormányzati leállással fenyegető helyzet, ami miatt a Moody's is figyelmeztetést adott ki. A múlt heti esést követően kisebb pluszban nyitotta a napot a magyar tőzsde és emelkedéssel próbálkozik az OTP is, a lendület azonban a nyitást követően hamar elfogyott, a bank papírjai pedig közel 2 hónapja látott mélypontra estek. Ezt követően azonban ismét pluszban van az OTP.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×