eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Navracsics Tibor keményen visszaszólt Semjén Zsoltnak

Navracsics Tibor keményen visszaszólt Semjén Zsoltnak

A miniszterelnök-helyettes hazaárulással vádolta meg Navracsics Tibort. Az EU-biztos elismerte, vitája van a Fidesszel, amiért a párt kommunikációja rendre összemossa őt is Brüsszelel és a Soros-tervvel.

Vita bontakozott ki Navracsics Tibor és a kormány, illetve a Fidesz között annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság tagjai „Soros-emberei”, és az ő tervét hajtják végre – erről a fideszes uniós biztos beszélt a Civil Rádióban.

Az ügy előzménye, hogy Navracsics budapesti előadására Semjén Zsolt a Kossuth Rádióban úgy reagált, hogy a nemzetéhez kellene hűségesnek lennie, és nem egy nemzetközi szervezethez - írja a Hír TV honlapja.

„Na most pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is” – fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.

„Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között” – mondta Navracsics, aki arra a kérdésre, mit gondol arról, hogy rendre a Soros-terv végrehajtójának csatlósaként tüntetik fel, azt mondta, „ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.”

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×