eur:
390.96
usd:
359.35
bux:
72864.4
2024. július 19. péntek Emília

A rendőrök és a szomszéd közösen mentették ki a gyerekeket az égő házból

Egy hangonyi lakástűznél intézkedtek elsőként az ózdi rendőrök, hat kiskorú gyerek és egy kamasz életét mentették meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. április 1-jén 2 óra után érkezett lakossági bejelentés egy hangonyi lakástűzről.

A helyszínre érkező rendőrök már messziről látták a felcsapó lángokat, majd egy asszony elmondta, hogy a ház tetőterében hat kiskorú gyermek és egy kamasz fiú tartózkodik.

A járőrök azonnal az égő ház emeletére siettek, majd egy szomszéd segítségével - aki az udvaron vödrökbe vizet készített részükre - megkezdték a tűz oltását. A rendőrök sértetlenül menekítették ki a szobába rekedt gyerekeket, akiket megfigyelés céljából a mentők kórházba szállították. A kiérkező tűzoltók tovább folytatták a lángok oltását.

A tűz keletkezésének okát a hatóságok vizsgálják - írta a police.hu.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem úgy megy, hogy megkérjük az orosz vagy az ukrán elnököt, hogy ne bombázzon

A miniszterelnök péntek reggel hosszabb interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte akár az év végére "többségbe kerülhet" a Patrióták Európáért pártcsalád, az EP jelenleg harmadik legnagyobb frakcióját adó tömörülés. A béke szerinte nem úgy érhető el, hogy az orosz vagy az ukrán elnököt megkérjük, hogy ne bombázzon.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×