eur:
394.67
usd:
371.81
bux:
66843.13
2024. április 16. kedd Csongor

Orvost indítanak Zuglóban a kormánypártok

Somodi Zoltán gyermekorvost indítja a Fidesz-KDNP az áprilisi zuglói időközi önkormányzatiképviselő-választáson - jelentette be Pesti Imre, a Fidesz-KDNP közép-magyarországi regionális politikai pártigazgatója, országgyűlési képviselő.

A Zugló 3. számú egyéni választókerületében április 23-án tartandó időközi önkormányzati képviselőválasztás előtt tartott eseményen Pesti Imre kiemelte: olyan jelöltet indítanak, aki kötődik Zuglóhoz és életének nagy részét az itteni gyermekeknek szentelte.

Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke azt mondta, jelöltjük alkalmas arra, hogy az itteni közösség érdekeit képviselje. Somodi Zoltán csecsemő- és gyermekorvos életét a gyermekek gyógyítására fordította, és sok közösségi célt megvalósított - közölte.

Somodi Zoltán hangsúlyozta: Zuglóban él, itt telnek a napjai, és ideköti a gyermekek ellátása. Eddig is megpróbált segíteni - mondta, eredményei között említve az Utász utca egyirányúvá tételét, azt, hogy rendbe hozták a Tábornok utcai gyermekrendelőt, amely fotocellás bejáratot is kapott, hogy segítsék a babakocsival érkező édesanyákat.

Közölte: ha elnyeri a választók bizalmát, ezt a munkát folytatni szeretné, például a rendelő körüli parkolási helyzet megoldását is feladatának tekinti. Az érintett választókerület nagyjából egybeesik a gyermekorvosi praxisával, ezért ismeri az itteni embereket, a gondjaikat, és bízik abban, hogy lesz lehetősége segíteni nekik - mondta.

A főváros XIV. kerületének 3. számú egyéni választókerületében április 23-án azért tartanak időközi képviselő-választást, mert az egy évvel ezelőtt tisztázatlan körülmények között eltűnt MSZP-s önkormányzati képviselőnek, Sápi Attilának a jogszabályok szerint január végén megszűnt a mandátuma.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×