INFORÁDIÓ 
2019. december 6. péntek
Miklós

zugló

időközi

választás

sápi attila

lmp

Az LMP külön indul az eltűnt MSZP-s képviselő megüresedett helyéért

InfoRádió / MTI

Csordás Balázs Gyulát indítja a zuglói időközi önkormányzatiképviselő-választáson a Lehet Más a Politika (LMP) - jelentette be Gál József, a párt szóvivője vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Gál József a jelöltről szólva elmondta, Csordás Balázs Gyula 22 éves közgazdász hallgató, aki több mint 10 éve él a kerületben, így sok zuglói politikussal szemben nem a kerületbe jött politizálni, hanem kerületiként kezdett el a helyi ügyekkel foglalkozni.

Közlése szerint az LMP azért indít önálló jelöltet, mert a párt célja a teljes magyar politikai élet megújítása, amit "az elmúlt 27 év kudarcainak felelőseivel" nem tud megtenni. Emellett a többi pártéval nem összeegyeztethető elképzeléseik vannak, valamint elegük van abból a "botránypolitizálásból", ami a magyar politikai életet és Zuglót is jellemzi - tette hozzá.

Csordás Balázs Gyula arról beszélt, hogy ő valóban az emberek problémáival szeretne foglalkozni, és megválasztásával erősödne "az emberek hangja" a XIV. kerületben. Képviselőként szeretne megoldást találni a Városliget problémáira, és javítani az egészségügy és az oktatás helyzetén - ismertette a terveit az LMP jelöltje.

Április 23-án azért tartanak időközi választást a XIV. kerületben, mert az egy évvel ezelőtt, máig tisztázatlan körülmények között eltűnt MSZP-s önkormányzati képviselőnek, Sápi Attilának a jogszabályok szerint január végén megszűnt a mandátuma.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018