eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Segítséget kér a veronai súlyos sérültnek a kézilabda-szövetség

A veronai buszbaleset szerdán hazaszállított súlyos sérültje számára kér segítséget a véradóktól a Magyar Kézilabda-szövetség. A volt utánpótlás-válogatott kézilabdás további műtétjeihez ugyanis vér szükséges.

A Magyar Kézilabda-szövetség Faceboook oldalán tette közzé a felhívását.

"A közös összefogásunkra, segítségünkre van most nagy szükség! A veronai buszbaleset súlyos sérültjei között egy régi utánpótlás-válogatott kézilabdás barátunk, Kasza Balázs is ott van! Állapota még továbbra is válságos, ezért a segítségeteket szeretnénk kérni. Balázsra még nagyon sok életmenő műtét vár, ehhez pedig nagyon sok vérre van szüksége. Kérünk Mindenkit, aki teheti, küldjön Neki vért az OMSZ irányított véradása keretein belül" - írják.

A veronai buszbaleset súlyos sérültjét hetekig Veronában kezelték, majd légi úton szállították haza szerdán Magyarországra. Itthoni orvosi kezelését a Honvéd kórházban folytatják. A kórház orvos-igazgatója akkor azt mondta: további műtétek várnak még rá.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 05:50
×
×
×
×