INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

pártok

mszp

feljelentés

posta

ügyészség

Elutasították a nyomozást Szakács László feljelentése ügyében

InfoRádió / MTI

Elutasította az ügyészség a szocialisták frakcióvezető-helyettesének postaügyben tett feljelentését. Erről maga Szakács László számolt be.

Az ellenzéki politikus felidézte, hogy júliusban azért tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen, mert értékelése szerint a magyar állam elveszítette meghatározó befolyását az egyik legnagyobb állami cég, a Magyar Posta Zrt. felett. 

Elmondása alapján az elutasítás indoka az volt, hogy "nem nyomozta ki eléggé jól az ügyet", szerinte ugyanakkor ez a bűnüldözési szervek és vádhatóság feladata.

Szakács László közölte, Orbán Viktor miniszterelnök és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is azt mondta, hogy ha van egy konkrét ügyben információjuk, akkor tegyenek feljelentést.

A szocialista politikus szerint annak, hogy feljelentését elutasították, egyetlen oka lehet: ez az állam akarata. Pedig nem változott semmi, az állam továbbra sem tudja akaratát a posta irányításában érvényesíteni - tette hozzá Szakács László jelezve, az ügyben kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz és Lázár Jánoshoz.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018