INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás Budapesten

InfoRádió
Vasárnap délelőtt 10 és 12 óra között rendezik Budapesten a 12 év – 12 km futóversenyt, ezért egyes III. és XIII. kerületi fő közlekedési útvonalak forgalmát korlátozzák – közölte a BKK.

A forgalomkorlátozások miatt módosul az érintett közösségi közlekedési járatok – a 75-ös és a 76-os trolibusz, valamint a 15-ös, a 115-ös, a 26-os és a 226-os busz – útvonala. A 29-es, a 118-as, a 134-es, a 137-es, a 218-as és a 237-es autóbusznak a Tavasz utcánál, a Szentlélek térnél és az Árpád fejedelem útjánál, a 109-es autóbusznak és a 19-es, 41-es villamosoknak pedig a Germanus Gyula parknál (az Árpád fejedelem útjánál) néhány perces várakozásra lehet számítani – olvasható a közleményben.

A futóverseny útvonala

Margitszigeti Atlétikai Centrum–Margitszigeti felhajtó–Margit híd (északi gyalogjárda és kerékpárút)–Jászai Mari tér–Újpest rakpart (Dráva utca irányú útpálya)–Katona József utca–Pannónia utca–Vígszínház utca–Hegedűs Gyula utca–Esztergomi utca–Bodor utca–Jakab József utca–Népfürdő utca (Árpád híd északi felhajtó)–Árpád híd (északi gyalogjárda és kerékpárút)–Polgár utca–Vöröskereszt utca–Laktanya utca–Fő tér (gyalog- és kerékpárút)–Szentlélek tér (gyalog- és kerékpárút)–Tavasz utca (gyalog- és kerékpárút)–Árpád fejedelem útja (kerékpárút)–Schlakta Margit rakpart–Elvis Presley Park–Árpád fejedelem útja (Margit híd északi gyalogjárda felvezető)–Margit híd (északi gyalogjárda és kerékpárút)–Margitsziget–Margitszigeti Atlétikai Centrum.

A címlapról ajánljuk