eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Ónos eső: balesetek Győr környékén

Több autó landolt árokban az ónos esőtől csúszóssá vált utak mentén Győr-Moson-Sopron megyében vasárnap, a balesetekben személyi sérülés nem történt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense

Kálmán Gabriella elmondta, hogy az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében egy Budapest irányába tartó osztrák rendszámú személyautó csúszott le az úttestről, mert az eddigi adatok szerint a járművezető nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott.

Az M1-es győri elkerülő szakaszán egy mikrobusz hasonló okból vágódott a pályaelválasztó betonelemeknek, olyan erővel, hogy az elemeket átlökte a szemközti sávba. Az ütközés után a jármű a saját pálya leállósávjában tudott megállni.

A 82-es főúton, Mezőörsnél egy jármű korlátnak hajtott, Gönyűnél az 1-esen, illetve Kisbajcs térségében egy-egy személyautó csúszott az árokba. Mosonmagyaróváron három autó koccant össze, az egyik jármű sofőrje ittasan vezetett.

Címlapról ajánljuk
Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Egyre olcsóbban lehet új autókat vásárolni, ami idővel kedvező hatással lehet a használt autók piacára – mondta az InfoRádióban a hasznaltauto.hu márkamenedzsere. Lőcsei Dániel hozzátette: az árak várható mérséklődésével hosszabb távon megfiatalodhat az autópark.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Drágul két budapesti strandfürdő

Drágul két budapesti strandfürdő

A fővárosi fürdők többségét működtető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nek két olyan strandfürdője van, amelyek kizárólag szezonálisan, a nyári időszakban üzemelnek. A következő napokban mindkettőt megnyitják, így teljessé válik a fürdővállalat kínálata - írja a Termál Online.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 16. 20:45
×
×
×
×