eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Volner: A Belügyminisztérium a saját háza táján sem tud rendet tartani

A Belügyminisztérium közvetlen közelében feltörték a Jobbik frakcióvezető-helyettesének gépkocsiját. Erről maga Volner János tájékoztatta az InfoRádiót. A tolvaj elvitte az ellenzéki politikus okostelefonját, benne a rendvédelmi kabinetvezető politikai szempontból is fontos és bizalmas adataival.

Volner János az InfoRádiónak elmondta: bár előre egyeztetett megbeszélésre érkezett a Belügyminisztériumba a gyöngyöspatai események miatt, a portán azonnal kiderült, hogy tárcánál nem fogadták.

Így mindössze mintegy három percig volt távol az elmondása szerint az autójától, amelyet a Belügyminisztérium rendőrök által őrzött épületétől tíz méterre, a Mérleg utcában parkolt le.

Ennyi idő azonban elég volt a tolvajnak, hogy kinyissa az autó elektronikus zárját, a kesztyűtartóból kivegye az okostelefonját, majd visszazárja a járművet.

Volner János szerint a rendőrök semmilyen halaszthatatlan nyomozati cselekményt nem foganatosítottak: nem próbáltak szemtanút keresni, nem végeztek helyszínelést, nem akarták megnézni a környéken elhelyezett térfigyelő kamerák felvételeit sem. Mint mondta, letudták az egészet azzal, hogy úgyis esélytelen megtalálni a tettest.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×