eur:
389.81
usd:
362.02
bux:
68338.86
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Hende Csaba: "Visszatérünk a helyes irányba"

Meghirdettük a honvédség újjáépítését, visszatérünk a helyes irányba - mondta Hende Csaba az augusztus 20-i ünnepélyes katonai tisztavatáson elhangzott köszöntő beszédében

A honvédelmi miniszter a Hősök terén, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem végzett hallgatói előtt azt mondta: a magyar tiszt most kizárólag a magyar hazát, a magyar nemzeti érdeket szolgálja, nem valamely birodalomét, ideológiáét vagy üzleti csoportét.

A honvéd szó azt a katonát illeti, aki a magyar hazát védi - jelentette ki. A miniszter méltatta a honvédek teljesítményét országhatáron belül és azon túl is. Mint kiemelte: Afganisztántól a Balkánon át az árvízi védekezésig a magyar katonák mindenhol helyt állnak. "És láttam itthon honvéd tiszteket, akik lehetetlen és tarthatatlan állapotok közepette igyekeznek megőrizni a honvédség erejét" - mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
2023-ban tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

2023-ban tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. A következő időszakra a társaság az aktuális befektetési lehetőségeihez illeszkedő rugalmas likviditással készül, a közgyűlés egyszerre hagyta jóvá saját részvényeinek visszavásárlását a mindenkori saját tőkével arányos részvényárfolyamig, illetve döntött a BÉT Standard piacára történő belépésről és tartotta fenn ezzel is további, akár jelentősebb arányú tőkebevonás lehetőségét is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 6. 08:10
2024. május 6. 07:57
×
×
×
×