INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Lassan befejezik az útfelújításokat a fővárosban - de ősszel folytatják

InfoRádió / MTI
A napokban befejeződik az idei fővárosi útfelújítások első üteme, az utolsó felújított útszakaszokat is átadják - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája. A második program közbeszerzési pályáztatás alatt áll, várhatóan ősszel kezdődnek az újabb munkálatok.

A május 5-én kezdődött nyári rekonstrukciós programban tizenkét kerületben összesen huszonkilenc utca burkolatát újították fel a Colas Út Zrt. és a Magyar Aszfalt Kft. szakemberei.

Az útfelújítási program idei első ütemének részeként új burkolatot kapott egyebek mellett a Nagy Lajos király útja, a Megyeri út és a Budakeszi út.

A közlemény szerint augusztus első hetében kezdték meg a munkálatokat az Etele úton, a Németvölgyi úton, az Alsó Törökvész úton és a Keresztúri úton, de már itt is megszűntek a forgalomkorlátozások és a megújult szakaszokat hamarosan átadják.

Mint írták, a Fővárosi Önkormányzat az első ütem munkálataira több mint másfél milliárd forintot költött. A második ütemre tervezett felújítási program jelenleg közbeszerzési pályáztatás alatt áll, várhatóan az ősszel kezdődnek meg az újabb munkálatok.

A címlapról ajánljuk