eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Torlódás Röszkénél és Letenyénél

A röszkei határátkelő mindkét oldalán jelentős torlódásra kell számítani a Nyugat-Európából hazatérő, illetve a szabadságukról visszautazó vendégmunkások miatt. Letenyénél a kilépő oldalon megszűnt a várakozás, de a belépő oldalon délutántól ismét nagy lesz a forgalom.

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a röszkei határhelyzetről azt mondta: továbbra is célszerű Tompa, illetve Tiszasziget felé kerülni, utóbbi átkelőt a magyar és szerb állampolgárok vehetik igényben naponta 8 és 18 óra között.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az M7-esen teljes kapacitással működő magyar-horvát autópálya-átkelőn délutántól a belépő oldalon kell hosszabb sorokra számítani. az Adriáról hazafelé tartóknak

A rendőrség továbbra is azt tanácsolja, hogy az autósok vegyék igénybe a Letenye-Muracsány közúti határátkelőt, ahol nincs várakozási idő.

A Horvát Autóklub internetes oldala szerint az Adriára utazóknak Zágráb és Karlovac között kell a legnagyobb forgalomra számítaniuk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 5. 11:53
×
×
×
×