eur:
401.73
usd:
370.1
bux:
74185.64
2024. október 21. hétfő Orsolya

Szakít az SZDSZ-szel a Magyar Demokrata Fórum

Április 11-i hatállyal megszakít minden kapcsolatot a Szabad Demokraták Szövetségével a Magyar Demokrata Fórum. Az MDF alelnöke által kiadott közlemény szerint pártja a jövőben elképzelhetetlennek tart bármiféle együttműködést az SZDSZ-szel.

Viniczai Tibor úgy fogalmazott: az elnökség megállapította, hogy a szabad demokratákkal kötött megállapodás nem szolgálta az MDF sikeres szereplését.

A Magyar Demokrata Fórum rendkívül gyengének értékeli a Political Capital és a Konzervatív Intézet kampánymunkáját, amely - mint az alelnök írta - a párt parlamenti kiesését eredményezte.

Viniczai Tibor szerint Somogyi Zoltán kampányfőnök felelőssége kettős, mert nemcsak a kampányban, hanem éveken át hosszútávon határozta meg az MDF kommunikációját. Hangsúlyozta: az MDF lezár egy korszakot, és a jövőben az antalli értékek szellemében kell politizálnia.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Fájó csapást szenvedett el Oroszország, rémálommal felérő tél elé néz Ukrajna - Háborús híreink hétfőn

Fájó csapást szenvedett el Oroszország, rémálommal felérő tél elé néz Ukrajna - Háborús híreink hétfőn

Kijev folytatja az orosz területen található célpontok elleni támadásokat: Nyizsnyij Novgorod közelében dróntalálatot kapott Oroszország egyik legnagyobb lőszergyára. Az orosz csapatok idén is megindították az ukrán energetikai infrastruktúra elleni szokásos téli bombázásokat és dróntámadásokat. Az ukrán áramhálózat már most is meglehetősen rossz állapotban van, a légvédelem pedig nem tud elégséges védelmet nyújtani. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×