INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Morvai Krisztina a csalódottakat is mozgósítaná

Infostart / InfoRádió
Morvai Krisztina szerint minden lehetséges szavazóját mozgósítania kell a Jobbiknak az országgyűlési választás második fordulójáig hátralévő két hétben. A párt európai parlamenti képviselője az InfoRádiónak azt mondta: Európa közösségi politikájának szintjén is jelentősége lesz annak, hogy a Jobbik bejutott a Parlamentbe.

A Jobbik most európai viszonylatban is a legerősebbek euroszkeptikus pártok között van - jelentette ki Morvai Krisztina.

Ezt az erőt adhatja hozzá a Jobbik ahhoz a szabadságharchoz, amelyet Európa jelentős része vív az önrendelkezésért - vélekedett a párt államfő-jelöltje, aki hozzátette: Magyarországon a harmadik világra emlékeztető jogfosztottság ellen is fellépnek majd.

Morvai Krisztina szerint mozgósítaniuk kell azokat a szavazóikat a második fordulóban, akik esetleg csalódtak a Jobbik harmadik helye miatt.

A politikus különösen a fiatalok körében tartja fontosnak, hogy elmondják nekik: ezen a választáson múlik a jövőjük, ebben az országban élhetik-e le az életüket vagy gazdasági menekültként külföldre kell menniük.

Hanganyag: Herczeg Zsolt


A címlapról ajánljuk