eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Négy sérültet szállítottak kórházba a Szolnok határában történt balesetből

Négy román állampolgárságú sérültje van annak a karambolnak, amely a 4-es számú főúton történt Szolnok és Abony között kedd délután - tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabó Zita elmondta, a két kárvallott jármű egy irányba, Debrecen felé haladt a 4-es főút 94-es kilométerénél Abony és Szolnok között. A személygépkocsi az előtte haladó román rendszámú furgon előzésébe kezdett. Ám a személyautó vezetője nem vette észre, hogy a mögötte érkező autó is előzésbe kezdett.

Amikor észlelte a veszélyt, hirtelen kormánymozdulattal reagált a helyzetre, melynek következtében mindkét jármű lesodródott az útról és a bal oldali árokba csapódott - mondta a százados, aki szerint a balesetet szenvedett járműveket megelőző autó megállás nélkül továbbhajtott.

Az összetört gépkocsik utasai közül a furgon vezetője épségben megúszta a történteket. A személyautóban ülő, egyébként ugyancsak román állampolgárságú négy ember közül azonban a 22 éves sofőr, egy 23 esztendős édesanya és kilenc hónapos kislánya, valamint egy 43 éves férfi egyaránt nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×