eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Adják meg az elsőbbséget a tűzoltóautóknak!

Kampánysorozatot indít a Lánglovagok Egyesület, amelynek keretében kisfilmekkel és röplapokkal hívják fel a figyelmet arra, milyen fontos megadni az elsőbbséget a tűzoltóautóknak.

Ugyan a KRESZ előírja, hogy "minden helyzetben elsőbbséget kell adni a tűzoltóautóknak, amelyek akadálytalan továbbhaladását - félrehúzódással és a szükséghez esetén megállással - lehetővé kell tenni", ez a gyakorlatban egyre ritkábban történik meg, s emiatt értékes másodperceket, perceket veszítenek, ez pedig életek és értékek elvesztését, akár balesetet is okozhat - olvasható a Lánglovagok Egyesületnek az InfoRádióhoz eljuttatott közleményében.

A kampánysorozat részeként az egyesület egy kisfilmet készített. A filmben látható kisfiúnak ma is a régi problémával kell szembenéznie: meg kell küzdenie az előrehaladásért, nem figyelnek rá a többiek. Pedig ma már életek múlnak a gyorsaságán.

Az egyesület a jövőben hasonló kisfilmekkel, valamint röplapokkal próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy miért is fontos a szirénázó tűzoltóautóknak szabad utat adni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 10:22
×
×
×
×