eur:
390.71
usd:
365.02
bux:
68240.73
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Még töri a jeget a balatoni komp

A Szántód-Tihany közötti vízen kialakult 3-4 centiméteres jeget még áttöri a komphajó, így a balatoni kompközlekedés egyelőre nem áll le - közölte a révállomásfőnök.

Széles János elmondta: van igény az északi és a déli partot összekötő kompra, így ameddig a jégviszonyok engedik, biztosítják a szolgáltatást az autósoknak.

A révállomásfőnök szerint amennyiben továbbra is mínusz 5 és 10 Celsius-fok lesz éjszakánként a hőmérséklet, és nem támad fel a jeget megtörő szél, akkor pár napon belül "beállhat" a Balaton.

Ebben az esetben rákényszerülhetnek a kompjárat szüneteltetésére - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×