eur:
390.7
usd:
366.11
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Az NHH jövőre kiemelten ellenőrzi az internetszolgáltatókat

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) közzétette 2009-es piacfelügyeleti tervét, amelyben kiemelt feladatként szerepel az internetszolgáltatók által meghirdetett sávszélesség követelményeinek ellenőrzése, a szolgáltatók egyoldalú szerződésmódosítási gyakorlatának felülvizsgálata, valamint az emelt díjas számok felhasználásának ellenőrzése is.

Az NHH szerdai közleménye szerint a hatóság jövőre - jogsértések esetén - a bírságolás mellett élni fog a nyilvánosság eszközeivel is, így tervei szerint kötelezi majd az érintett szolgáltatókat arra, hogy az elmarasztaló határozatot hozzák nyilvánosságra országos napilapokban, illetve saját ügyfélszolgálatukon és honlapjukon.

A hatóság az idén a piacfelügyeleti eljárások során eddig több mint 160 millió forint bírságot szabott ki, ami jelentősen meghaladja az előző évek átlagát.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×