eur:
388.37
usd:
360.33
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Gyenesei István nyilván látta lányát a plakáton" - képpel

A Gyenesei István vezette Önkormányzati Minisztérium fennhatósága alá tartozó Magyar Turizmus Zrt. legújabb plakátjára a tárcavezető öttusázó lányának képe került. A társaság vezérigazgatója nem tartja etikátlannak, hogy többek között Gyenesei Leilával reklámozzák a vizek évét; mondván: azért választották ki a miniszter lányát, mert az egyik bulvárlap olvasói őt választották a legszebb magyar női olimpikonnak.

A Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója szerint nem etikátlan, hogy a Gyenesei István vezette Önkormányzati Minisztérium fennhatósága alá tartozó társaság plakátján a tárcavezető lánya, az öttusázó Gyenesei Leila is szerepel.

Róna Iván az InfoRádiónak elmondta: a vizek évét népszerűsítő kampány részeként tavasszal a vízilabda-válogatott tagjai kerültek a plakátokra, és a cég úgy döntött, hogy a pekingi ötkarikás játékok után szép olimpikon lányokkal népszerűsíti a rendezvényeket. Így került a plakátra Janics Natasa kajakozó, Horváth Patrícia vízilabdázó és Barta Nóra műugró mellett Gyenesei Leila öttusázó.

A vezérigazgató azzal indokolta, hogy a miniszter lánya is a plakátra került, hogy a legnagyobb példányszámú bulvárlap Gyenesei Leilát választotta a legszebb olimpikonnak.

Az önkormányzati miniszter tud a kampányról, mert a Magyar Turizmus Zrt. marketingtervét mindig egyezteti a tárcával, amely a felügyeleti szerve - hangsúlyozta Róna Iván. Hozzátette: Gyenesei István nyilván látta lányát a plakáton, és biztos büszke is volt rá.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×