eur:
401.2
usd:
366.62
bux:
74264.68
2024. október 11. péntek Brigitta

Az ENSZ Gyermekalapjának nevében gyűjtenek pénzt a nem létező számlára

Az UNICEF Magyar Bizottságát arról értesítették, hogy UNICEF AID Team, dr. Shaher aláírással többen is e-mail üzenetet kaptak a napokban. A szervezet arra figyelmeztet, hogy az ENSZ Gyermekalapjának nincs UNICEF WORLD AID GRANT elnevezésű programja, melynek keretében jelentősebb összegeket juttatna magánszemélyeknek.

Nem létezik az UNICEF World Aid Grant, mely 800 000 dolláros csekket ígér a szerencsés nyerteseknek.

Az UNICEF Magyar Bizottságát arról értesítették, hogy UNICEF AID Team, dr. Shaher aláírással többen is e-mail üzenetet kaptak a napokban.

Ez a címzettet arról tájékoztatja, hogy az UNICEF WORLD AID GRANT 800 000 dolláros támogatásának kedvezményezettje.

A csekket a levél szerint a FED EX COURIER U.K.-nál helyezték letétbe, amely azt, bizonyos adatok megküldése és kezelési költségek átutalása ellenében, a címzett rendelkezésére bocsátja.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ENSZ Gyermekalapjának nincs UNICEF WORLD AID GRANT elnevezésű programja, melynek keretében jelentősebb összegeket juttatna magánszemélyeknek. Itt nyilvánvalóan egy e-mailes csalási kísérletről van szó, mely jelentős összeg ígéretével próbál pénzt szerezni a hiszékenyektől.

Kérjük senki ne adja meg adatait és ne küldjön pénzt.

Címlapról ajánljuk
Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×