eur:
389.44
usd:
363.72
bux:
68096.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Súlyos balesetek és jelentős torlódások az M3-ason

Május elsején két ember halt meg a közutakon, 26 pedig megsérült - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Péntek kora reggel két kamion szenvedett balesetet az M3-as autópályán jelentős forgalmi fennakadásokat okozva.

Dobson Tibor elmondta: az egyik baleset a hejőkürti lehajtónál történt, itt egy benzint szállító tartálykocsi és egy személyautó ütközött össze reggel hat óra előtt. A gépkocsivezetője megsérült, a műszaki mentés tart - mondta a szóvivő.

A másik baleset szintén kora reggel történt Hatvan térségében, Miskolc irányában. Egy DVD-ket szállító kamion felborult, az üzemanyag az útra folyt. Személyi sérülésről nincs információ, a rendőrség irányítja a forgalmat, torlódásra kell számítani.

Késő éjjel szintén az M3-as autópályán, Ludas-Nagyfügednél, az autópálya fölötti hídon egy személyautó halálra gázolt egy gyalogost. A tűzoltók keresték az árokban az elütött férfit, aki több méterre repült az ütközés következtében - közölte Dobson Tibor.

Dobson Tibor elmondta: május elsején két akasztott holtestet vágtak le a tűzoltók, az egyiket Szolnokon egy üzemanyagtelep melletti fáról, illetve Budakalász mellett szintén egy fáról, míg Kiskunfélegyházán egy kanálisból emeltek ki egy holttestet.

Közlekedési balesetben két ember halt meg, és 26 ember sérült meg a közutakon - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×