eur:
387.73
usd:
357.75
bux:
68180.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Apjától szült gyereket az elvált asszony

Hét éven át élt szexuális kapcsolatban és két gyermeket nemzett egy ausztrál férfi és a lánya, akik korábban harminc évig nem látták egymást. Amikor újra találkoztak, mindketten szerelembe estek, és vérfertőző kapcsolatot kezdtek.

Miután apja elhagyta édesanyját, Jenny Deaves harminc éven át nem látta a férfit, amikor pedig újra találkozott vele, kettejük között nem a megszokott apa-lánya kapcsolat alakult ki.

Az akkor 31 éves nő és édesapja házassága is tönkrement, így a pár összemelegedett. "Csak egy kis tiszteletet és megértést kérünk" - mondta Jenny Deaves az Ausztráliában sugárzott 60 Minutes című műsorban.

Az apa és lánya az adásban bemutatták közös kislányukat, Celeste-et is, aki egészségesnek tűnt, előző gyermekük azonban nem volt ilyen szerencsés: néhány nappal azután, hogy világra jött, belehalt veleszületett betegségébe. A furcsa pár most együtt neveli a kicsit, és Jenny két, előző házasságából született gyerekét.

A nő azt állítja, elsősorban férfiként tekint John Deavesre, és csak másodsorban az édesapjaként. "Amikor ránéztem, azt mondtam: hű, nem is rossz. Ahogy egy bárban néz egy nő egy férfira" - magyarázta Jenny, aki szerint apjával éppen olyan volt szexelni, mint bármelyik más férfival.

A férfi nagyon jól tudja, hogy amit tettek, helytelen, de nem bánja, ami történt. "Tudtam, hogy a dolog illegális, persze, de hát tudja, ez van" - mondta John Deaves, hozzátéve: fantasztikus volt lányával a szex.

A pár kapcsolatáról márciusban döntött a bíróság: írásba kellett adniuk, hogy többé nem fekszenek le egymással, különben börtönbe kerülnek. Jenny Deaves szerint ez nem okoz majd nehézséget, hiszen már amúgy sem szexeltek.

"Úgy élünk tovább a következő években, mint egy normális, boldog család" - tette hozzá a nő.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×