eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Hányszor alapít új pártot Torgyán József?

Új pártot alapít a Független Kisgazdapárt korábbi elnöke. Torgyán József egy szegedi lakossági fórumon számolt be a szervezet létrehozásáról, amelynek megalakítását már 2006 szeptemberében is bejelentette.

Az önmagát reaktiváló politikus Megújuló Magyarországért Mozgalom néven hozott létre új pártot, amelynek szervezését szavai szerint már tizenkét megyében elkezdték.

A kisgazdapárt korábbi vezetője már 2006 szeptemberében - néhány nappal a miniszterelnök balatonőszödi beszédének nyilvánossága kerülése előtt - beszámolt arról, hogy Magyar Megújulás Mozgalom néven új pártot hoz létre, amelynek "hatalmas tömegbázisa lesz".

Torgyán József most úgy véli: a mozgalom 2010-ben a parlamentbe juthat, ahol fontos szerepet játszik majd.

Az Orbán-kormány első földművelésügyi minisztere szerint új politikai erőre van szükség, mivel a valódi konzervatív, keresztény, nemzeti erőknek szinte semmilyen beleszólása sincs az ország sorsába.

Torgyán József hozzátette: mind közjogi, mind gazdasági területen gyökeres változásra, a népszuverenitás elvének helyreállítására, új alkotmányra, kétkamarás parlamentre, a jelenleginél kevesebb országgyűlési képviselőre van szükség.

Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×