eur:
393.17
usd:
352.2
bux:
73119.59
2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella

Kiszámíthatatlan a vasúti közlekedés

Továbbra is kiszámíthatatlan a vasúti közlekedés a hétfő hajnal 3 órakor kezdődött munkabeszüntetés miatt. A MÁV szóvivője korábban közölte: a fővárosban a Déli pályaudvaron már fogadják a szerelvényeket, és a Keletiből valamint a Nyugatiból is elindult néhány vonat, az elővárosi járatok Kelenföldig, Rákospalotáig és az újpesti állomásig járnak.

A MÁV szóvivője szerint több olyan vonal is van, ahol minden alkalmazott felvette a munkát. A BKV, a Volánbusz, és több más Volán-társaság járatain a sztrájk ideje alatt elfogadják a MÁV-bérleteket - tette hozzá Sigulinszki Tibor.

Az Alba Volán közlése szerint a munkabeszüntetés miatt hétfő reggel és délelőtt a megszokott utasszám a duplájára emelkedett, ezért több plusz járatot indítottak.

A MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének vezetői a hétfő délelőtti egyeztetésen sem állapodtak meg az érdekképviselet követeléseiről. A tárgyalások folytatódnak; a VDSZSZ egyelőre nem függeszti fel a hajnal 3-kor kezdett sztrájkot.

Címlapról ajánljuk

Gigantikus buzgár Békásmegyeren - figyelmeztet az FCSM

Nem szabad elvinni a homokzsákokat az ideiglenes gátakról, még akkor sem, ha már elvonult az ár - figyelmeztet a Fővárosi Csatornázási Művek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.23. hétfő, 18:00
Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Csütörtökön még nagyot emelkedtek az európai részvénypiacok, történelmi csúcsra emelkedett a német tőzsde, pénteken viszont lefordulás jött, főként az autóipari részvények árfolyama esett nagyot, miután profitfigyelmeztetést adott ki a Mercedes-Benz. Az európai hangulatromlást az amerikai tőzsdék is lekövették, mérsékelt eséssel indult a pénteki kereskedés, nap végére azonban a csütörtöki záróérték közelébe értek a vezető amerikai részvényindexek..

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 20. 21:41
×
×
×
×