eur:
397.6
usd:
358.6
bux:
74106.55
2024. október 1. kedd Malvin

A szemtanú vallomása kulcsfontosságú lehet az eltűnt kislány ügyében

Gyanús alakot látott a Praia de Luz-i nyaralók körül ólálkodni egy brit nő, aki nem érti, miért nem hallgatták még ki a portugál rendőrök. Amanda Mills egy héttel azelőtt látta a férfit a környéken, hogy a négyéves Madeleine McCannek nyoma veszett.

Két nappal azután, hogy a brit kislány eltűnt a portugáliai nyaralóból, Amanda Mills felkereste a lisszaboni brit nagykövetséget és a brit rendőrséget is, és elmondta az illetékeseknek, mit látott.

Egy héttel azelőtt, hogy Madeleine McCannek nyoma veszett, a nő egy gyanúsan viselkedő férfit pillantott meg annak az apartmannak a közelében, ahol a kislány a szüleivel lakott a nyaralásuk ideje alatt.

Amanda Millsnek úgy tűnt, hogy a barna bőrű idegen a fürdőszoba ablakán át megpróbál bejutni az egyik épületbe. A nő azt is látta, hogy az alak el akart vinni egy, az apartman előtt hagyott babakocsit.

"Késő este volt. A fickó jött, megfogta a babakocsit és megpróbált elsétálni vele. Elszaladt, amikor zajt csaptam, és tudtára adtam, hogy figyelik. Úgy tűnt, különösen az ablakok érdeklik. Többön is benézett" - emlékezett vissza Amanda Mills.

"Megszólalt a fejemben a vészcsengő. Nagyon különös, gyanús figura volt" - tette hozzá a nő.

Amanda Mills hiába jelentkezett a brit rendőrségen és mondta el, mit látott, a portugál hatóságok még most se hallgatták ki.

"Elképesztő. Teljes vallomást tettem az essexi rendőrségnek. Tudom, hogy mit láttam" - jelentette ki a nő.

Amanda Millst hamarosan meghallgatják a Metodo 3 nevű magánnyomozó cég munkatársai. Õket Kate és Gerry McCann, Madeleine szülei bérelték fel, miután látták, milyen nehezen halad a hivatalos nyomozás.

A család szóvivőjének elmondta: a Metodo 3-nál komolyan veszik Amanda Millst, vallomása kulcsfontosságú lehet.

Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×