eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A rendőrség is készül a szerdára

Felkészült a BRFK azokra a szerdán várható fennakadásokra, amelyeket a vasutassztrájk, az esti Kossuth téri tömegdemonstráció és a magyar-görög focimeccs okozhat Budapesten.

A HavariaPress úgy tudja: a Teve utcai Rendőrpalotában szerdán egész napra felállítanak egy olyan vezetési pontot, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhetik az események menetét.

A BRFK tájékoztatása szerint a biztosítási feladatok ellátását komoly és körültekintő elemző, illetve tervező munka előzte meg.

A főkapitányság vezetése úgy szervezte a rendelkezésre álló erőket és eszközöket, hogy ha a rendezvények helyszínén bármiféle előre nem várt esemény történik, arra időben tudjanak reagálni.

A parancsnoki eligazításokon külön felhívták a rendőrök figyelmét arra, hogy a biztonság fenntartása, az emberek segítése legyen elsődleges feladatuk.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×