eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen

Fónagy: Végzetes áremelés

Tiltakozik a villamos energia árának drámai emelkedése ellen a Fidesz. Az ellenzéki párt felszólította a kormányt, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel mérsékelje a drágulást.

Fónagy János, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője azt mondta: szakmai előrejelzések szerint januártól 17-45 százalékkal emelkednek a szabadpiaci villamosenergia árak, ami végzetes lehet a magyar emberek, a magyar vállalkozások és a közintézmények számára.

A fideszes politikus szerint az áremelkedéshez az is hozzájárul, hogy a kormány alkalmatlan időben és rosszul hajtotta végre a villamosenergia-piac liberalizációját.

Fónagy János úgy vélte: a kormánynak még mindig van lehetősége arra, hogy mérsékelje a várható áramár-növekedést, hiszen a teljes áramdíj 40 százaléka állami kézben marad.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Békemeneten: "mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje" - percről percre

"Még egy hét szívós munka, a legendás fideszes hajrá, és letoljuk az ellenfelet a pályáról. Óriási gólhelyzetben vagyunk, ajtó-ablak, be lehet azt pöckölni, piszkálni, tuszkolni" - fogalmazott Orbán Viktor Fidesz-elnök, miniszterelnök a Békemenet margitszigeti végállomásán szombat délután.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×