eur:
388.48
usd:
360.87
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Csömör nem lesz elzárt terület?

November 14-én tájékoztatja a csömörieket a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. arról, hogyan biztosítják az M0-ás autóút építése során a gyalogosok és kerékpárosok közlekedését.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hangsúlyozza: Csömör nem lesz elzárt település, mert mind az öt tervezett felüljáró megépül.

Korábban demonstrációt és aláírásgyűjtést szervezett a Csömöri Civil Egyesület, mert járda és biciklisáv nélkül épült meg az M0-ás körgyűrű felett két felüljáró.

Vella Nándor, a település alpolgármestere akkor úgy nyilatkozott: az önkormányzat nem adja ki a használatba vételi engedélyt, amikor a teljes beruházás - jövő szeptemberben - befejeződik, ha a kivitelező nem pótolja a hiányosságokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×