eur:
390.66
usd:
366.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Orbán Viktor: Kiépült a Zuschlag-modell

A Fidesz elnöke szerint az új baloldal egyfajta "Zuschlag-modellt" épített ki, amelynek az a lényege, hogy központilag szervezik Magyarország és a magyar polgárok erőforrásainak az eltüntetését; erről Orbán Viktor a lakiteleki találkozó húszéves évfordulóján rendezett emlékülésen beszélt, Lakiteleken.

Hozzátette: még azokat a pénzeket is eltüntetik maffia módszerekkel, amiket az EU küld azért, hogy a magyar emberek élet színvonalának javítására használhassuk fel.

A Fidesz elnöke közölte: az új baloldal tevékenységének eredménye a kialakult szociális válság, ami "újra kelet felé sodorja Magyarországot".

Az, hogy kelethez vagy nyugathoz tartozunk, még nem dőlt el - fogalmazott Orbán Viktor, aki a megoldást a győztes népszavazásban jelölte meg.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×