eur:
391.07
usd:
366.41
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Weiszenberger szerint ő csak nagyzolt

Weiszenberger László szerint valótlanság, amit a pályázatokról mondott a Hír TV által közzétett videofelvételen. A kiskunhalasi szocialista politikus állította: a konkrét helyzetben személyes oka volt arra, amit mondott.

Weiszenberger László szerint nem igaz, amit a pályázatokról mondott a Hírt TV által sugárzott videófelvételen. A szocialista politikus állította: személyes okokból túlzott, de hogy mi volt ez az ok, azt nem kívánta részletezni.

Weiszenberger László hozzátette: a beszélgetés során befolyásosabbnak akart tűnni a résztvevők előtt, mint amilyen valójában volt.

Hangsúlyozta: a videofelvételen szereplő férfival semmilyen pályázatot nem nyújtottak be, és neki semmilyen pályázat elbírálásában nem volt soha szerepe.

A szocialista politikus szerint a videofelvétel felhasználása irányított, és nem a valóságot tükrözi.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség már nyomoz Weiszenberger László kiskunhalasi szocialista önkormányzati képviselő ügyében - közölte Szabó Ferenc főügyész-helyettes.

Weiszenberger László korábban kistérségi megbízott volt, és egy felvételen az uniós pályázati pénzek kapcsán arról beszél, hogy "a visszaosztott pénzből a minisztérium is részesült". További részletek itt!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×