eur:
390.62
usd:
364.34
bux:
68293.32
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Magyar szakácsok kerestetnek a pekingi olimpiára

Nagy erőkkel készülnek a szervezők a 319 nap múlva kezdődő pekingi olimpiára. Ezt bizonyítja az is, hogy a magyar szurkolói faluba újsághirdetésen keresztül keresnek főszakácsot és szállodavezetőt.

A pekingi szurkolói faluban jelenleg nincsen magyar szakács, vagy olyan kínai, aki ismeri a magyar ételeket, az utazást szervező iroda azonban szeretné biztosítani, hogy hagyományos ételek is kerülhessenek a kilátogatók asztalára - mondta az InfoRádiónak a Pegazus Sport Tours Kft. marketingigazgatója.

Fráter Viktória közölte: a két szakácsnak januárban már munkába is kellene állnia a szurkolói faluban, ahol egyszerre másfélezer fő lakik majd augusztus 8-tól.

A helyszínen vegyes étkeztetés lesz, ki lehet tehát majd próbálni a kínai konyhát is - tette hozzá a marketingigazgató.

Az állásokra pályázni kell, ennek feltételeit megtalálják a www.pekingszurkoloiklub.hu oldalon - mondta Fráter Viktória.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×