eur:
389.81
usd:
363.75
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megbéníthatja fél Budapestet az útfelújítás

Az Erzsébet királyné útjának felújítása szeptember közepén fejeződik be. Dancs Gábor, a fővárosi önkormányzat közlekedéspolitikai tanácsnoka szerint a munkát más felújítások időpontjaival egyeztették, azért csúszott az iskolakezdés utánra. A felújítás miatt gyakori a dugó a XV. kerületet a belvárossal összekötő két főúton, az Erzsébet királyné útján és a Thököly úton.

Egy hete kezdődött és szeptember közepére készül el az Erzsébet királyné útjának felújítása - mondta az InfoRádiónak a fővárosi önkormányzat közlekedéspolitikai tanácsnoka.

Dancs Gábor kiemelte: az 1,7 kilométer hosszú útszakasz felújítása 107 millió forintba kerül.

A felújítás idején a villamospályára terelik a forgalmat, valamint terelésekre, emiatt torlódásokra kell számítani - tette hozzá.

A munkát más felújítások időpontjaival egyeztették, ezért csúszott az iskolakezdés utánra - hangsúlyozta a közlekedéspolitikai tanácsnok.

Hanganyag: Tenczer Gábor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×