eur:
394.5
usd:
354.64
bux:
0
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Nincs 25 milliárd a kárenyhítésre

A kormány mindent elkövet a gazdálkodók kárenyhítése érdekében, de a mezőgazdasági problémák megoldásakor nem kíván szembekerülni az Európai Unióval - jelentette ki az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának rendkívüli ülésén Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára.

Az ülésen Máhr András, az agrártárca szakállamtitkára arról beszélt, hogy a költségvetésben nincs 25 milliárd forint a kárenyhítési alap feltöltésére.

Font Sándor, a bizottság fideszes elnöke elmondta: visszavonja az általa beterjesztett költségvetési módosítást indítványozó törvényjavaslatot, és javasolja, hogy a 25 milliárd forintot az általános tartalékból biztosítsa a kormány.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

Bendarzsevszkij Anton: vörös vonalat lép át a Nyugat a nagy hatótávolságú rakéták oroszországi bevetésével

A nyugati szövetségesek és Ukrajna az amerikai ATACMS és a brit Storm Shadow rakéták használatával újabb vörös vonalat léphetnek át, ami valószínűleg megvalósul, csak az időzítés kérdéses – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója. A biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, van-e realitása annak, hogy az oroszok válaszcsapásként nukleáris fegyverekhez nyúlnak.

"Debütál" a nagymarosi mobilgát - képek

Soha nem használták még, 2 és fél kilométeren hivatott védeni a települést a Dunakanyarban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 17. 06:57
×
×
×
×