eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Egyre inkább egymással foglalkoznak a pártok

A Vision Consulting munkatársa szerint egyre offenzívabbak a pártok, egyre inkább az ellenféllel, az ellenséggel foglalkoznak. Szomszéd Orsolya politológus az InfoRádiónak azt mondta: tudatosan felépített stratégia a kormány oldal részéről, hogy radikális ellenzéknek nevezik a Fideszt és a KDNP-t. A nagyobbik ellenzéki párt pedig az adott politikai helyzetnek megfelelően módosította a bankárkormány megnevezést új arisztokráciára.

Az ellenfél megnevezése mindig fontos a politikában - mondta a Vision Consulting munkatársa az InfoRádiónak.

Szomszéd Orsolya szerint tudatos stratégia a kormánypártok részéről, hogy radikális ellenzéknek nevezik a Fideszt és a KDNP-t. Hozzátette: már korábban is volt arra törekvés, hogy a kormány összekapcsolja a radikális csoportokkal az ellenzéket, de ez egy konfrontatívabb, direktebb kommunikáció.

A Fidesz az adott politikai helyzetnek megfelelően módosította a bankárkormány megnevezést új arisztokráciára - közölte a politológus, aki szerint a megfogalmazásokat mindig szükséges frissíteni és felújítani.

Egyre offenzívabbak a pártok, magatartásukat az ellenféllel való foglalkozás tölti ki - emelte ki. A Vision Consulting munkatársa hozzátette: az emberek elfordulnak a politikától, és ugyan ez egyik oldalnak sem érdeke, ez a tendencia erősödik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×