eur:
388.97
usd:
363.22
bux:
68276.24
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Áttelepülési támogatást kaphatnak az orvosok

Támogatás az orvosok áttelepüléséhez, kedvezményes hitelek, átképzés, információ-szolgáltatás - a többi mellett ezt tartalmazza majd az a program, amelyen az egészségügyi tárca dolgozik a kórház-átalakítás miatt elbocsátott orvosok és szakdolgozók munkakeresésének segítésére.

A tárca államtitkára az InfoRádióban elmondta: az átszervezések miatt kórházi osztályok szűnnek meg, és helyettük újak jönnek létre. Emiatt egyez intézményekből egyszerre kell elbocsátani a dolgozókat, és más területre újakat felvenni.

Horváth Ágnes hangsúlyozta: a programot azért indítják el, hogy az érintettek hozzájuthassanak a szükséges információkhoz. A munkába bekapcsolódott az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, valamint az ÁNTSZ is, a Magyar Orvosi Kamara azonban nem vesz részt a program kidolgozásában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×